ONE COIN

ONECOIN

Prezentarea afacerii OneCoin, tradusa in romana:

Te poti inscrie (rapid si gratuit) aici:


Informatii gratuite suplimentare, actualizate:
in fiecare zi de Luni, Marti, Miercuri si Joi,
la ora 21:30, este o prezentare online 
(in limba romana) a acestei afaceri:
Logarea se face asa numele tau.

Tu poti investi doar 130 Euro in "Pachetul Starter", sau 530 Euro in "Pachetul Trader", ori 1030 Euro in "Pro Trader", 3030 Euro in "Pachetul Executive Trader" sau 5030 Euro in "Pachetul TYCOON Trader". 

You can invest just 130 Euro in "Starter Pack" or 530 Euro in "Trader Package", or Euro 1030 in "Pro Trader" Euro 3030 "Executive Package Trader" or the Euro 5030 in "TYCOON Trader Package".

Modalitatile de castiguri in OneCoin 


Pachetele de investitii si castiguri in OneCoin:
Packages investment and gains in OneCoin:

  • Castiga la maximum, folosind cea mai buna metoda din OneCoin: pachetul Tycoon! Mesaj pt absolut toti cei dornici de castig, legal si usor, dar si pt cei care au deja un Tycoon creditat:
  • Investesti o singura data 5030 euro, si dupa doar doua splitari (3-4 luni) castigi minimum 36000 euro! Castigi chiar daca nu ai vrut sa recomanzi nimanui afacerea OneCoin. Altfel, castigul tau va fi mult mai mare decat 36000 euro! DINTR-UN PACHET TYCOON PLATIT SE POT PRODUCE BANI ZILNIC! Cu doar 3 click-uri in Trading, FACI CITE 60 EURO IN FIECARE ZI! Deci, in doar 10 zile, castigul este de 600 euro, iar in 30 de zile leafa ta este de 1800 euro! Repet: daca ai un pachet Tycoon (platit, ori creditat si achitat), poti avea un venit de 1800 euro/ luna, cu numai 3 click-uri zilnice in Trading, practic FARA SA MAI MUNCESTI DELOC! Si chiar daca nu vrei sa mai oferi nimanui sansa asta de castiguri legale si usoare (adica nu vrei deloc sa ii indemni si pe altii sa se inscrie), tot castigi! La inceputul anului, o moneda Onecoin a costat numai 50 eurocenti, ia acum pretul este de 5 ori mai mare! Si VALOAREA MONEZILOR TALE ONECOIN TOT CRESTE VERTIGINOS, ZI SI NOAPTE, INCONTINUU! Daca insa recomanzi si celor dragi aceasta afacere, sistemul te recompenseaza instantaneu (castigi imediat 10% din investitia facuta de cel inscris la tine in echipa). Deci, cu atat mai multi bani vei face daca esti altruist, si oferi cu generozitate o invitatie catre OneCoin, tuturor cunoscutilor tai!
  • In acest an, din primavara si pana la 1 Octombrie, sistemul OneCoin a oferit o promotie fantastica: TYCOON CREDITAT. Cine a fost activ si a avut intuitie (viziune), a profitat de aceasta sansa unica in viata si va avea de castigat pe termen lung. Cine a stat pe ganduri, a pierdut aceasta oportunitate. Din fericire, eu fac parte dintre aceia care au facut colectie de pachete Tycoon, finantate de catre sistem.
  • Recomand tuturor celor care au Tycoon creditat sa faca rapid rost de bani si sa-l achite! Se merita sa investesti 5030 euro ca sa castigi apoi 36000 euro fara nici un efort! DINTR-UN PACHET TYCOON CREDITAT SI APOI ACHITAT SE POT SCOATE BANI ZILNIC! Cu doar 3 click-uri in Trading, FACI CITE 60 EURO IN FIECARE ZI! Deci, in doar 10 zile, castigul este de 600 euro, iar in 30 de zile leafa ta este de 1800 euro!
  • Despre cele 3 click-uri. Uite cum sa faci bani, prin bursa interna: intri la rubrica “Exchange” (in stinga), apoi in dreapta, la “Trading” si dai click pe butonul rosu cu “Ask”, cerind o suma cit mai apropiata de cea maxima (exista o limita zilnica); banii iti vor intra in portofelul tau digital, numit “Cash account” intr-o zi sau maxim doua.
  • Scurt videoclip explicativ despre afacere si un calcul simplu despre castigul prin pachetul Tycoon: https://www.youtube.com/watch?v=8vmvDzkKxm4&feature=youtu.be
  • Ce e de retinut despre cardul Onecoin Mastercard? Cand il recomanzi castigi bani... Cand il folosesti castigi bani... Practic, tu iei toate comisioanele pe care pana acum le lua banca.
  • Video despre cardul Onecoin: https://www.youtube.com/watch?v=q3FsJecRC_Y&feature=youtu.be
  • Despre Onecoin, informatia suficienta pt a porni pe drumul catre succes: http://libertateprinprosperitate.blogspot.ro/2015/02/o-noua-moneda-onecoin.html


DOUA PROMOTII PENTRU CEI ACTIVI!

1. CADOU: VACANTA IN GRECIA!
Croaziera de 7-10 zile, pt toți cei care ajung la "Rubin" in luna Iunie!

2. PACHET TYCOON! 
Cine inscrie minim doi parteneri directi, fiecare cu cate un pachet cel putin "Pro Trader" (1030 euro), poate primi un pachet "Tycoon Trader" (5030 euro), ca o creditare din partea companiei, care va fi platit automat din comisioane! Este un pachet Tycoon care nu genereaza comisioane sponsorului tau pana cand nu este achitat, dar care are TOATE AVANTAJELE minarii la gradul de dificultate actual! Se potriveste perfect pentru lideri si pentru oricine intentioneaza sa construiasca o afacere puternica. Si acesta promotie e valabila tot pina pe 30 iunie..

Winning is 200%!
All amounts invested in ONECOIN doubles every 10 weeks! Next split a virtual currencies takes place over just a few days! For investors, it is now possible to buy large packages of EUR 100,000 each.
Here's a screenshot of a member of Onecoin who achieved great amount of 191,764 Euro, buy only one pack Tycoon, just two months after half of the investment!

CASTIGUL ESTE DE 200%! 
TOATE SUMELE INVESTITE IN ONECOIN SE DUBLEAZA LA FIECARE 10 SAPTAMANI! Urmatoarea splitare a monezilor virtuale are loc peste doar cateva zile! Pentru investitori, exista acum posibilitatea de a cumpara pachete mari, de cate 100.000 euro.
Iata un print screen al unui membru din Onecoin, care a realizat frumoasa suma de 191764 Euro, cumparind numai un singur Pachet Tycoon, dupa doar doua luni jumatate de la investitie!








Cireasa de pe tort: VIDEOCLIP cu DOVADA CASTIGULUI

Te invit cu drag in grupul din Facebook "OneCoin - România":