Care este Secretul?


Care este Secretul?

Probabil ati urmarit deja filmul-documentar “The Secret“, sau poate doar ati auzit de el de la prieteni, colegi sau de la cunoscuti. Pentru acei dintre voi care nu au urmarit documentarul, voi incerca in acest articol sa fac o scurta prezentare, urmand ca in articolele urmatoare sa discutam mai in detaliu despre cum putem folosi “Secretul” si cum il putem aplica in viata noastra, in toate domeniile pe care dorim sa le imbunatatim.
Cei care nu au urmarit “Secretul” probabil se intreaba care este de fapt Secretul? Pe scurt, Secretul este Legea Atractiei. Cea mai scurta definitie a acestei legi este: energiile asemenea se atrag. Pentru a intelege despre ce este vorba, mai intai trebuie sa intelegem ce legatura are energia cu succesul pe care dorim sa-l obtinem, indiferent ca este vorba de sanatate, fericire, bani sau relatii armonioase.

Vezi Filmult Online:

   

http://filmpentrusuflet.blogspot.com/2011/04/secret-2006.htmlCe este Legea Atractiei?

Legea Atractiei are la baza una din cele 7 Legi ale Universului, si anume Legea Vibratiei. Aceasta lege a vibratiei spune ca totul vibreaza, este intr-o continua miscare. Cercetatorii si oamenii de stiinta sunt in unanimitate de acord ca absolut totul este format din energie. Masina pe care o conduceti, calculatorul, casa in care locuiti, si chiar si dumneavoastra, si eu si absolut orice este format din energie, energie care vibreaza la o anumita frecventa.
Pe baza acestei teorii, Legea Atractiei afirma ca noi suntem precum un magnet: atragem in viata noastra lucruri, intamplari, persoane, evenimente in rezonanta cu ceea ce gandim. Astfel, Legea Atractiei poate fi rezumata in 3 cuvinte: “gandurile devin lucruri” (En.: “Thoughts become things”). Este vorba de acelasi principiu pe care l-am prezentat in articolul introductiv despre Cheia Succesului si anume“Devenim ceea ce gandim”.
Multa lume nu intelege ca gandurile au o frecventa. Asadar, daca ne gandim la acelasi lucru in mod repetat, emitem ganduri care vibreaza la o anumita frecventa. Suntem precum o statie de emisie-receptie. Emitem, dar si primim semnale. Primim lucruri si intamplari in rezonanta cu gandurile si sentimentele pe care le emitem.
Legea Atractiei nu tine cont de faptul ca ceea gandim este bun sau rau, ca ne place sau nu. Ea doar raspunde la gandurile noastre. Astfel, atunci cand avem o problema si ne plangem, ne infuriem sau suntem cuprinsi de un sentiment de teama si manie, acesta este semnalul pe care il emitem in univers. Astfel, conform Legii Atractiei, primim inapoi mai multe situatii si intamplari care sunt in conformitate cu starile noastre.
Sunt foarte multe de spus despre Legea Atractiei. Pentru inceput va recomand sa urmariti documentarul. Este un documentar foarte interesant, desi nu ni se prezinta decat doar o mica parte din Secret.
Pana data viitoare cand ne vom “reintalni”, va sfatuiesc sa ganditi pozitiv, sa incercati sa vedeti partea buna a lucrurilor in orice problema pe care o intampinati si nu uitati: “Devenim ceea ce gandim”.

Afla mai multe pe http://www.cheiasuccesului.ro/2011/01/legea-atractiei-secretul#ixzz1jiO7yWfo


Sursa: http://www.cheiasuccesului.ro/2011/01/legea-atractiei-secretul#axzz1jiNT68aE